Maak kennis met Group Casier

Wij zijn een team van 30 mensen met een passie voor risico- en verzekeringbeheer voor ondernemingen, die geloven dat verandering garant staat voor welzijn.

Heel België is ons werkgebied, en via het internationale netwerk UNiBA-partners waar wij lid van zijn volgen wij onze klanten over de hele wereld.

De vragen en problemen van onze klanten zijn onze uitdagingen. Wil je snoeien in de kosten, je verzekeringdossier actualiseren, je veiligheid verhogen of de efficiëntie van je intern beheer verbeteren? Voor iedere vraag bieden we de gepaste oplossing.

In onze dagelijkse werkzaamheden zien wij regelmatig dezelfde behoeften en problemen opduiken. Voor sommige behoeften bestond er geen oplossing, en hebben wij deze ontwikkeld. En als de oplossing wel bestaat is ze dikwijls onvoldoende gekend.

Deze ervaring heeft ons doen inzien dat we onze oplossingen op grote schaal moeten delen met de Belgische ondernemingen. In plaats van ons marketingbudget te besteden aan advertenties en events, investeren wij in een oplossingplatform waarbij bedrijven via een eenvoudige weg de juiste informatie kunnen vinden en gebruiken.

Hou ons verder in de gaten, je hoort nog van ons!

Wil je meer weten over Group Casier, surf dan naar www.groupcasier.eu