• Hoeveel kost het?

  De applicatie is volledig gratis: Group Casier stelt dit ter beschikking aan Belgische ondernemingen. No stings attached.
  Zie ook over ons.

 • Waarom zou ik de applicatie willen gebruiken?

  Met deze applicatie kunnen wij uw administratie aanzienlijk vereenvoudigen zodat u snel en doeltreffend voldoet aan uw informatieplicht van de Wet Verwilghen. Uw werknemers zullen het apprecieren dat u hen op een begrijpbare en moderne manier informeert over hun bescherming.

 • Hoe kan ik inloggen?

  Na éénmalige registratie kan u via de login knop rechtsboven inloggen met een door u gekozen email-adres en wachtwoord.

 • Moet ik een demo aanvragen?

  Nee, dat hoeft niet, u kan altijd onmiddellijk registreren indien u dit verkiest om van start te gaan. Via de demo krijgt u wel al een goed beeld van hoe de tool werkt.

 • Is er een handleiding?

  De applicatie is zodanig intuïtief gemaakt, dat u het zonder problemen kan gebruiken. In de tool zijn er ook specifieke veelgestelde vragen die u verder kunnen helpen. De demo op deze website kan u ook ten alle tijde bekijken en kan als handleiding gebruikt worden. Als u dan toch nog vragen zou hebben, neem dan hier contact met ons. Wij antwoorden dan binnen de 48u.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de werking van de applicatie en dus niet voor commerciële doeleinden. Zie hiervoor onze privacyverklaring. Zie hiervoor ook onze verwerkersovereenkomst.

 • Kan ik de tool gebruiken voor meerdere firma's?

  Ja, mits inachtneming van onderstaande beperking:
  Bij registratie wordt er een kbo-nummer en emailadres gevraagd. Dit impliceert dat bij een nieuw kbo-nummer eveneens een nieuw emailadres gebruikt wordt en dus een nieuwe registratie verplicht is.
  U kan desnoods een alias gebruiken op uw bestaande emailadres (informeer bij uw IT-dienst).

Nog vragen?

U hebt het antwoord niet gevonden bij de veelgestelde vragen? Laat het ons weten.

Contacteer ons